Tervetuloa steinerpäiväkoti Mansikkalan sivustolle!


Steinerpäiväkoti Mansikkala on pieni kahdenkymmenen lapsen kodinomainen päiväkoti Helsingin Roihuvuoressa. Päiväkotia ylläpitää vireä kannatusyhdistys, joka koostuu hoidettavien lasten perheistä. Kannatusyhdistys järjestää monenlaista mukavaa puuhaa, joka mahdollistaa sen, että perheet ja lapset saavat tutustua toisiinsa.

Mansikkala sijaitsee Roihuvuoressa Vuorenpeikontiellä Elannon entisessä puodissa kauniiden metsämaastojen äärellä. Mansikkalassa syödään alusta loppuun itse valmistettua luomukasvisruokaa.
Keskeisiä arvoja ovat lapsen vapaa leikki ja luonnossa retkeily. Mansikkalassa toimii Metsämörri -metsäkerho päiväkodin 4 vuotta täyttäneille lapsille. Päiväkodissa hoidetaan 1-6 vuotiaita lapsia ja päiväkodissa on myös esiopetusryhmä.
Paikkakunnalta muuton sekä iloisen perhetapahtuman vuoksi päiväkodissa vapautuu kaksi hoitopaikkaa marraskuun alussa sekä yksi hoitopaikka tammikuussa. Paikkoja voi hakea täyttämällä ja palauttamalla päivähoitohakemuksen (linkki alla) osoitteeseen: Vuorenpeikontie 5 A, 00820 Helsinki.


Hoitopaikkaa voit tiedustella numerosta 0440 969 009 tai sähköpostitse pkmansikkala@gmail.com. Päivähoitohakemus on ladattavissa täältä.

Tervetuloa tutustumaan!